Agenda

dimecres, 7 de gener del 2009

NOU CAS DE REPRESSIÓ POLICIAL A TARRAGONA

Avui dia set de gener, el col·lectiu Cau de Llunes (AFRT) ha realitzat un acte pacífic de denúncia, emmarcat dins la campanya "Això també és violència de gènere". L'acte consistia en dur a terme una performance davant de diverses botigues que atempten contra la dignitat de les dones; l'actuació pretenia mostrar que la pressió estètica exercida sobre les dones és una forma més de violència de gènere.

Durant la realització del primer acte no hi ha hagut incidents; durant la segona performance, mentre les companyes repartien octavetes i les llegien pel megàfon, les responsables de la botiga davant la qual s'actuava han avisat la policia. La Guàrdia Urbana, en arribar, ha interomput l'acte, ha identificat diverses persones i ha robat el megàfon. Aquests fets, han generat tensió i discussions, i la policia ha reaccionat molt violentament. Mentre arribaven més cossos policials de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra, diversos agents s'han endut, agredint físicament, una companya i dos companys a dins d'un portal i s'ha format un cordó policial davant la porta. Les persones que es trobaven dins del portal han estat reduïdes i apallissades, mentre els assistents ens ho miràvem impotents i alguns policies ens exigien tranquil·litat, al·legant que alteràvem l'ordre públic a l'exaltar-nos davant les pallisses que estaven rebent els nostres companys. Potseriorment ha vingut un cotxe de la Guàrdia Urbana i s'ha endut detingudes les persones de dins el portal.

Des de Cau de Llunes (AFRT) denunciem la forta repressió exercida per diversos cossos policials, pròpia de l'època franquista. Volem mostrar la nostra ràbia i impotència davant d'aquests fets, remarcant que l'actuació havia de ser pacífica i solemne.

LA REPRESSIÓ NO ENS ATURARÀ!!



Cau de Llunes
Assemblea Feminista Revolucionària de Tarragona

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Us pillo l'escrit. Vinga!

Unknown ha dit...

Algú sap com tallar el vídeo i penjar la part concreta al Youtbe? Estaria bé per difondre'l millor.

Lu ha dit...

Companyes!! Una llança de solidaritat des de l'Alt Camp, molta força i sempre amb la mirada cap al cel!!

Una abraçada ben forta!!
(He penjat l'escrit al meu blog tb!!)

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=5W4KujSw7lA

Anònim ha dit...

Noies!!! Enhorabonaaaa....ja hi han més de 1000 entrades al vostre blog!!!
I enhorabona per què s'ha creat una Plataforma Cívica per aturar els abusos de membres de la Guàrdia Urbana!!! Ho he llegit A l'Aqui aquest matí i aquesta tarda ho he escoltat a la ràdio a Catalunya Informació!!! Molt bé, molt béeeee!!!!
Endavant amb la lluita!! Gràcies a dones com vosaltres, podem votar i ser persones i mil bones coses més!!!
No defalliu!!! Hi ha moltissima gent que us recoltza...