Agenda

dilluns, 23 de juliol del 2012

Crònica Escola Feminista d'Estiu




El passat dissabte 21 de juliol l'assemblea feminista de Tarragona Cau de Llunes va celebrar la seva tercera Escola Feminista d'Estiu.  Hi van participar una trentena de dones d'edats i procedències molt diverses. Aquest any la jornada va girar al voltant de les relacions sexoafectives i, de la mateixa manera que a les anteriors edicions, es va desenvolupar a través de tallers que combinaven dinàmiques participatives i teòriques. Al llarg de la jornada es van analitzar quins són els principals mites i tabús que giren al voltant de les relacions sexoafectives, de l'amor i les sexualitats. 
Les assistents a l'escola van poder expressar obertament les seves impressions, van compartir experiències, i van expressar dubtes. La part final de la jornada va girar al voltant de la necessitat d'avançar cap a relacions saludables físicament, psíquica i emocional, parant atenció a les eines que podem fer servir. 
L'escola va acabar amb un sopar de celebració del cinquè aniversari de Cau de Llunes que el col·lectiu celebrarà durant tot aquest any 2012.

Podeu veure totes les fotografies de l'Escola Feminista a la següent pàgina web: https://picasaweb.google.com/JosefinaRionTorrents/KALPOBRE21072012?feat=email