Agenda

dimecres, 2 de juliol del 2014

24 h de defensa de l'Hospital Joan XXIII


Des de Cau de Llunes donem suport i animem a tothom a participar a la tancada a l’Hospital Joan XXIII que es durà a terme a partir de la tarda de demà 3 de juliol i que durarà fins la tarda del divendres 4 de juliol.
Des de l’esclat de la crisi capitalista al 2008, des del feminisme revolucionari,volem deixar clar, que la crisi ens fa més precàries. Amb el pretext de que cal reduir la despesa de l’estat, hem vist com es va privatitzant poc a poc la sanitat; ja sigui eliminant llocs de treball, rebaixant salaris, ampliant les llistes d’espera o reduint la durada de les estades als hospitals. Tots aquests retrocessos en l’estat del benestar tenen un impacte directe sobre la població femenina per diversos motius. Un d’ells, és l’àmplia presència de treballadores dones en el sector de la sanitat i en conseqüència, hi ha un augment de les treballadores que s’han quedat a l’atur desprès de la reducció de la plantilla. Un altre motiu, és que totes aquelles persones malaltes que han estades donades d’alta abans de termini o bé resten a l’espera de ser intervingudes, són cuidades a casa ,majoritàriament, per les dones, fet que les dificulta poder buscar una feina remunerada fora de la llar.
Des de Cau de Llunes reclamem una sanitat universal i gratuïta, i exigim un repartiment de la riquesa que no passi per rescatar bancs, si no per tenir cura de les persones.
Per tot això, us animem a participar de la tancada, el proper dijous a partir de les 18h.
NO COSIREM LES SEVES RETALLADES!