Agenda

dimarts, 10 de novembre de 2009

Presentació de la campanya Dona i Crisi. Xerrada "Prostitució , per què històricament discriminades", a càrrec d'Isabel Holgado


En el context de la campanya de Dona i Crisi, a la que donarem començament amb aquest acte, Cau de Llunes us invita a assistir a la xerrada Prostitució, per què històricament discriminades?que durà a terme Isabel Holgado, integrant de l'associació Al-Hanan, i que es durà a terme al Casal Sageta de Foc.

En els últims anys el debat sobre la prostitució ha estat molt present, s'ha d'abolir,s'ha de regularitzar,s'ha de legalitzar,s'ha de normalitzar?Quina seria la solució?Amb l'actual crisi el nombre de dones que es prostitueixen ha augmentat en un gran nombre i, a més, les seves condicions laborals són cada cop més precàries. Un altre factor a tenir en compte en aquestes situacions es la discriminació a les que la societat les sotmet, problemàtica que es tractarà de manera central en aquesta xerrada.

Després de l'acte tindrà lloc un sopar popular al mateix casal popular Sageta de Foc, en el que podrem seguir parlant sobre els debats que ben segur suscitarà la xerrada d'Isabel Holgado.

Us hi esperem a totes i a tots!