Agenda

dijous, 10 de desembre del 2009

Bases del concurs de fotografia Dona i Crisi

BASES DEL CONCURS:

Tema: “Dona i crisi”

Modalitat i presentació: es podrà presentar un màxim de 3 obres per cada participant. Aquestes obres poden ser fotografies digitals o analògiques, en color o en blanc i negre.

La mida mínima serà de 10x15 i caldrà presentar les obres sobre suport de cartolina.

Al dors de la cartolina hi haurà de constar el títol de l’obra, el nom de l’autora o l’autor i la seva adreça de correu electrònic.

Entrega: les fotografies es podran entregar de dijous a dissabte de 18 a 22 hores al “Casal Popular Sageta de Foc” (C/ Trinquet vell, 15. Tarragona). Si les fotografies són en format digital també s’hauran d’enviar al correu electrònic de cau de llunes: caudellunes.tgn@gmail.com

El termini d’entrega serà del dia 14 de desembre fins el 22 de gener de 2010.

Jurat i votacions: la fotografia guanyadora del concurs es decidirà mitjançant una votació popular que es durà a terme del 16 de gener fins el 5 de febrer de 2010.

Totes aquelles persones qui vulguin participar en la votació podran veure les fotos participants exposades al “Casal Popular Sageta de Foc” (C/ Trinquet Vell, 15. Tarragona) de dijous a dissabte de 18 a 22h i podran votar allà mateix. També es podrà realitzar la votació a través del nostre blog: http://caudellunestgn.blogspot.com/

Entrega de premis: el primer premi del concurs serà una targeta de memòria i la publicació de la fotografia guanyadora a “La Bicicleta”, i el segon premi una samarreta de Cau de Llunes. L’entrega es realitzarà en un acte que se celebrarà el dissabte 6 de febrer de 2010 al “Casal Popular Sageta de Foc” (C/ Trinquet Vell, 15. Tarragona).

Totes les fotografies presentades a concurs quedaran a disposició de Cau de Llunes (AFRT), que en podrà fer ús per a eventuals actes i exposicions.