Agenda

dimecres, 25 d’abril del 2012

Concentracions arreu del Camp en solidaritat amb les detingudes


Al vespre del 20 d'abril, es van realitzat fins a quatre concentracions arreu del Camp, i en d’altres poblacions -com Torredembarra- es van repartir octavetes denunciant les detencions del 19 d'abril, i reproduint l’article que un dels detinguts va escriure a Pobleviu.cat.
La primera de totes, es va realitzat davant l’Ajuntament de Montblanc. 
I, de forma simultània, s’han realitzat concentracions a Valls -més d’una trentena de persones-, a Reus -una cinquantena-, i a Tarragona -més d’un centenar-, davant els respectius consistoris.
En les diferents concentracions, s’ha explicat l’operació repressiva iniciada el mateix dia de la Vaga General, el 29 de març, així com les detencions del cap de setmana següent, i les dues darreres d’ahir. També s’ha fet especialment èmfasi, en el fet que l’article del militant d’Endavant aparegui en la denúncia presentada pels Mossos als jutjats. L’imputat s’ha pronunciat durant la concentració de Tarragona i ha agraït el suport rebut, tot remarcant que seguirà mobilitzant-se i anima tothom a fer-ho.
A partir de les diferents aportacions dels masovers de Pobleviu anirem ampliant la informació i penjant les fotografies de les diferents concentracions.
Tarragona