Agenda

16 de juny, 20.00h: Cicle "Palestina amb ulls de dona". Pel·lícula La terra parla àrab, de Maryse Gargour (2007). Casal Popular Sageta de Foc. Organitza: Cau de Llunes, Hora Violeta I BDS Tarragona.

20 de juny, 20.00h: Cicle "Palestina amb ulls de dona". Pel·lícula Diaries, de May Odeh (2010). Casal Popular Sageta de Foc. Organitza: Cau de Llunes, Hora Violeta I BDS Tarragona.

Propera assemblea: Contacta amb nosaltres si hi vols participar!

divendres, 31 d’agost de 2012

El Cazador Cazado.

Cau de Llunes volem fer ressò d'aquelles iniciatives feministes canyeres, originals i valentes, que ens ajuden a agafar idees per avançar en la lluita contra el patriarcat. És per això que us passem l'enllaç a "el cazador cazado", una inici
ativa d'Alicia Murillo: quan un masclista la increpa pel carrer, ella el grava amb el mòbil i convida a l'assetjador de carrer a explicar què li ha dit i per què.
Alicia Murillo
és una feminista andalusa i penja tots els seus vídeos al seu blog
"A través del espejo de Alicia"
. L'objectiu d'aquesta feminista és promoure l'apoderament personal i col·lectiu de les dones, conscienciar que aquestes actituds normalitzades són agressions, i acabar amb la impunitat dels seus autors mostrant les seves cares i les seves reaccions.

Us convidem a que gaudiu d'aquesta iniciativa:
http://atravesespejoalicia.blogspot.com.es/search/label/El%20cazador%20cazado"