Agenda

dissabte, 29 de setembre del 2012

Crònica Concentració AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT



Ahir al vespre a la Plaça de la Font, es va dur a terme la concentració en motiu a la convocatòria feta a l'Estat espanyol per defensar l'avortament lliure i gratuït i com a Dia Internacional per la Despenalització de l'Avortament. La concentració duta a terme per diversos col·lectius entre d'ells Cau de Llunes-AFRT, va recollir més d'un centenar de persones sota una pancarta  amb el lema "Avortament lliure i gratuït". Una de les nostres militants va presentar la  concentració i va fer un breu resum de la situació actual, en què el PP vol reformar la llei aprovada pel PSOE en l'anterior legislatura i destacar el retrocés que implicaria una futura modificació de la Llei en els drets de les dones. Seguidament es va llegir el manifest unitari, el qual podeu trobar al nostre blog: http://caudellunestgn.blogspot.com.es/2012/09/si-no-podem-decidir-no-podem-ser-lliures.html 
Per concloure l'acte es va voler donar veu a les assistents, per fer la concentració més participativa. On un dels assistens va senyalar la necessitat d'un avortament lliure i gratuït, i sobretot, segur. 
Ahir, la frase “pel dret a decidir” va adoptar un significat diferent del que se li sol atribuir, demostrant que aquesta lluita inclou moltes coses diverses, entre elles la independència, però també el dret a avortar i gaudir d’una vida digna.


Des de Cau de Llunes volem agraïr l'assistència i animar-vos a seguir endavant amb la lluita !
Ni un pas enrere en defensa dels nostres drets i llibertats. Avortament lliure i gratuït!

DRET AL PROPI COS! SI NO PODEM DECIDIR, NO PODEM SER LLIURES!
AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT!