Agenda

dijous, 7 de març del 2013

Bilgune Feminista omple la sala de la Sageta de Foc



Més d'una trentena de persones han assistit a la xerrada organitzada per Cau de Llunes en el marc de les activitats del 8 de març. L'organització feminista d'Euskal Herria, Bilgune, ha aconseguit despertar prou interès com per a omplir la sala del Casal Popular Sageta de Foc. Activistes i persones no organitzades, de tarragona, però també del Baix Camp i del Baix Gaià han presenciat aquest acte sobre feminisme i alliberament nacional.

L'acte ha començat amb una breu introducció a càrrec de Cau de Llunes, que ha posat sobre la taula com entenen aquest vincle, desenvolupant el concepte de "feminsime revolucionari". A continuació les dues companyes de Bilgune han explicat l'origen de l'organització, el context en el que es va formar, el concepte d'Eusko Feminisme, els seus objectius, la relació amb l'esquerra abertzale i les activitats que desenvolupa. L'acte ha finalitzat amb un torn de paraula obert en el que s'han acabat de resoldre dubtes i curiositats.

Cau de Llunes agraeix l'assistència malgrat la pluja de totes les persones que s'han desplaçat a la Sageta de Foc, a les companyes de Bilgunes, i a la companya d'Amics i amigues d'Euskal Herria, que ha fet possible l'acte.