Agenda

dimarts, 24 de gener de 2017

Presentació del llibre "Curs de feminisme per a microones"

Aquest dijous a dos quarts de vuit us esperem a la presentació del llibre de Natza Farré Curs de feminisme per a microones, que tindrà lloc a l'Abacus de Tarragona


Us deixem amb la sinopsi del llibre i us animem a venir, debatre i xerrar sobre el feminisme! 

SINOPSI: Un cop sobre la taula per reforçar el paper del feminisme en la nostra societat. Sense embuts, sense mitges tintes, sense por. Amb humor. Imprescindible, urgent i en vena. Un curs de feminisme exprés, amb raons i arguments, dades i exemples, i, també, humor, ironia i un punt de sarcasme. Una obra necessària que denuncia el masclisme encobert en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana –l’educació, la llengua, la cultura, els mitjans de comunicació, la política...– i que crida a fer-li front d’una manera radical: amb una revolució, la revolució feminista del segle XXI que ho canviarà tot, perquè canviarà les dones.
Natza Farré s’erigeix com una veu reivindicativa, entusiasta i rebel que escriu, des de l’inconformisme més absolut, que les dones han de ser feministes per naturalesa, pel simple fet de ser dones. Si no ho són, aquest llibre les acabarà de convèncer. Només així podran canviar el món.