Agenda

diumenge, 10 de juny del 2018

Reserveu el divendres i el dissabte, que celebrarem els anys de lluita feminista a Tarragona!

Portem dies donant voltes, i avui ja us podem anunciar alguns dels actes per celebrar amb vosaltres els anys de lluita feminista a la ciutat! I, dissabte a la tarda, presentem nova campanya!

Començarem el divendres 15 a les 19.30h, amb la presentació de l'exposició dels deu anys de Cau de Llunes! Hi veureu molts moments importants del col·lectiu, i podrem xerrar de tots aquests anys de lluita feminista a Tarragona! Però reserveu energia per dissabte 16!

A les 12h ens hi posarem amb una taula rodona, Feminisme i situació nacional, on xerrarem d'aquesta qüestió amb diversos col·lectius feministes dels Països Catalans. 
Després d'aquesta taula, a les 14h, us tindrem preparat un dinar de germanor!! Per saber quantes en serem us demanem que, si voleu venir, ens envieu un correu a caudellunes.tgn@gmail.com per reservar lloc i menjar!

I a la tarda us presentarem la nova campanya de Cau de Llunes! Començarem a les 19h, a la Plaça del Rei, amb diversos parlaments, i acabant  el dia amb una actuació de les Pasquines!

Us esperem!!!