Agenda

Divendres 15 de juny, 19.30h. Presentació l’exposició dels deu anys de Cau de Llunes. Casal Sageta de Foc.

Dissabte 16 de juny, 12.00h. Taula rodona Feminisme i situació nacional. Amb diversos col·lectius feministes dels Països Catalans. Casal Sageta de Foc.

Dissabte 16 de juny, 14.00h. Dinar de germanor. Casal Sageta de Foc.

Dissabte 16 de juny, 19.00h. Prsentació de la nova campanya Per un canvi estructural, feminisme radical. Plaça del Rei.

Si voleu col·laborar amb nosaltres, només cal que ens envieu un correu i us informem!

diumenge, 10 de juny de 2018

Reserveu el divendres i el dissabte, que celebrarem els anys de lluita feminista a Tarragona!

Portem dies donant voltes, i avui ja us podem anunciar alguns dels actes per celebrar amb vosaltres els anys de lluita feminista a la ciutat! I, dissabte a la tarda, presentem nova campanya!

Començarem el divendres 15 a les 19.30h, amb la presentació de l'exposició dels deu anys de Cau de Llunes! Hi veureu molts moments importants del col·lectiu, i podrem xerrar de tots aquests anys de lluita feminista a Tarragona! Però reserveu energia per dissabte 16!

A les 12h ens hi posarem amb una taula rodona, Feminisme i situació nacional, on xerrarem d'aquesta qüestió amb diversos col·lectius feministes dels Països Catalans. 
Després d'aquesta taula, a les 14h, us tindrem preparat un dinar de germanor!! Per saber quantes en serem us demanem que, si voleu venir, ens envieu un correu a caudellunes.tgn@gmail.com per reservar lloc i menjar!

I a la tarda us presentarem la nova campanya de Cau de Llunes! Començarem a les 19h, a la Plaça del Rei, amb diversos parlaments, i acabant  el dia amb una actuació de les Pasquines!

Us esperem!!!