Agenda

dimarts, 18 de novembre del 2008

Vols participar a Cau de Llunes?

T'interessa la lluita feminista i vols formar part de Cau de Llunes? No dubtis en contactar amb nosaltres! Hi ha molts nivells de participació. Si tens temps i sobretot ganes pots implicar-te a fons. Però també pots col·laborar en els actes, participar en els debats, en les jornades... O simplement donar-nos suport!

Hi ha moltes coses per fer, el feminisme et necessita! Contacta!


Ens trobaràs al Casal Popular Sageta de Foc
(C/ Trinquet Vell, nº15. Part Alta)
Les nostres ASSEMBLEES són els DIUMENGES a les 17h

correu: caudellunes.tgn@gmail.com


3 comentaris:

Maria Pilar ha dit...

Endavant, noies!!! Ja hi han 2000 entrades al vostre blog!!!

Anònim ha dit...

Ei noies! com va tot per tarragona? jo des d'Italia vaig seguint les coses que feu i estic contenta de veure que seguiu endavant! sort que de tant en tant pengeu documents que es poden llegir a distància!

jo torno d'aquí un meset així que espero que estigueu llestes per posar-me al dia, que no m'han passat les ganes de fer feina!

en veiem aviat! no abandoneu la lluita! salut!
JOANA BADIA RION.

Yolanda ha dit...

Bones, salutacions a totes les activistes de Cau de Llunes! ànims en la vostra acció, per la llibertat! jo des de aquí, recolzant els drets humans i desitjant que cada dia hi hagin menys víctimes del capitalisme i de la tirania que s'amaga darrera, fem servir el diàleg sempre, que no ens facin callar, siguem lliures de ser el que som, dones lliures! us desitjo prosperitat! fins aviat.