Agenda

28 de juny, 19.00h: Concentració 28J.Estàtua dels Despullats. Organitza: Gènere Lliure.

30 de juny, 20.00h: Cicle "Palestina amb ulls de dona". Pel·lículaDiaries, de May Odeh (2010). Casal Popular Sageta de Foc. Organitza: Cau de Llunes, Hora Violeta I BDS Tarragona.

Propera assemblea:Contacta amb nosaltres si hi vols participar!


dijous, 4 de febrer de 2010

Crònica de la presentació del llibre "Gais i lesbianes de la història de Catalunya"

El passat dissabte va tenir lloc, a la llibreria La Rambla, la presentació del llibre “Gais i Lesbianes de la història de Catalunya”, d’Albert Torras. Durant l’acte, organitzat per la mateixa llibreria i amb el suport i col·laboració de Cau de Llunes (AFRT) es va gaudir amb l’assistència d’una trentena de persones.

Durant la presentació, Albert Torras oferí una breu introducció del seu llibre, en què n’explicà diversos fragments sobre els casos més paradigmàtics i propers a les comarques de Tarragona. Per altra banda, Elisabeth Sánchez Legaz, militant de Cau de Llunes, va centrar l’atenció en el lesbianisme des de l’òptica feminista, aprofundint en les causes que deriven en la invisibilitat lèsbica al llarg de la història.

Després de la presentació, es dugué a terme un refrigeri popular a què van ser convidats totes les persones que hi van assistir.