Agenda

dimarts, 17 d’agost del 2010

Tercera Edició de l'Aplec del Camp!

Vilallonga del Camp serà durant el cap de setmana del 20, 21 i 22 d'Agost un punt de trobada de jovent en lluita.
Esdevindrà un espai per a la promoció de la CULTURA popular i de la FESTA i també de les LLUITES que es duen dia a dia a les nostres comarques.
Hi haurà una zona d'acampada, accés a la picina municipal, dinars i sopars populars, tallers i conerts a la nit (DJ's, Pepet i Marieta, Extracto de Lúpulo...). Podeu veure tota la informació aquí!


Des de Cau de Llunes, volem reivindicar la importància de la trobada de totes les persones que participen en la lluita revolucionària a les nostres comarques i específicament volem convidar-vos als dos tallers que realitzarem. Són tallers adreçats a homes i dones i els hem ideat basant-nos en els que vam realitzar a la passada Escola d'Estiu Feminista:

- Hi ha sexisme a l'actualitat? Aquesta sessió està centrada a donar a conèixer a què ens referim quan parlem de patriarcat, visualitzarem com actua i com es perpetua i com incideix en la nostra vida diària. Amb aquest taller, per tant, es proporcionaran eines per aprendre a analitzar el que ens envolta sota una mirada crítica que ens permeti detectar situacions de desigualtat, discriminació, dominació o violència masclista.

- Diferents maneres de combatre el patriarcat: aquest taller tractarà la qüestió de la lluita feminista a partir del debat i de les dinàmiques participatives. S'analitzarà perquè és avui necessària, quins punts es poden reivindicar i com es pot fer. A partrir d'aquest taller les participans analitzaran aquelles esferes en les quals pateixen opressió patriarcal i com s'hi poden enfrontar a partir de la diversos mecanismes: la pràctica individual, els grups de formació i autoconsciència i la militància política.

Us hi esperem! La lluita és l'únic camí!