Agenda

16 de juny, 20.00h: Cicle "Palestina amb ulls de dona". Pel·lícula La terra parla àrab, de Maryse Gargour (2007). Casal Popular Sageta de Foc. Organitza: Cau de Llunes, Hora Violeta I BDS Tarragona.

20 de juny, 20.00h: Cicle "Palestina amb ulls de dona". Pel·lícula Diaries, de May Odeh (2010). Casal Popular Sageta de Foc. Organitza: Cau de Llunes, Hora Violeta I BDS Tarragona.

Propera assemblea: Contacta amb nosaltres si hi vols participar!

dijous, 14 de juliol de 2011

EXPOSICIÓ POSPOSADA!!!

Lamentant-ho molt, ahir ens vam veure obligades a posposar l'exposició d'arts plàstiques que teníem programada dins de la campanya DONES i ART. Bufava força vent i la fragilitat d'algunes obres ens va forçar a prendre aquesta decisió. Així doncs, primer de tots demanem disculpes a aquelles persones que us hi vau passar i, per suposat, a les artistes que hi van participar.

En segon lloc, us comuniquem que hem aplaçat l'exposició per a aquest diumenge 17 de juliol, a les 19h. a la Pl. dels SEDASSOS

Si voleu pasar una tarda de diumenge gaudint del treball artístics de companyes de la ciutat, amb soul i jazz de fons, i projeccions...
Ja ho sabeu,
US HI ESPEREM!!!