Agenda

dilluns, 21 de novembre del 2011

25 de novembre: DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE!

Benvolguts i benvolgudes!

Des del Col·lectiu Cau De Llunes AFRT, us convidem a participar en la jornada del

25 de Novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

Com cada any, volem emfatitzar les múltiples formes de la violència de gènere, i sota el lema "A tu també t'afecta! Plantem cara!", pretenem remarcar el caràcter estructural de la violència de gènere.

A més, tenim la voluntat de crear xarxa feminista al camp i farem concentracions descentralitzades a Tarragona, Torredembarra i Reus, convocades per l’Assemblea Feminista de cada municipi, juntament amb organitzacions de l’Esquerra Independentista. Així doncs, el mateix divendres dia 25 de novembre convoquem una concentració amb un minut de xiulada popular a cada municipi, seguida d'una encesa d'espelmes amb el símbol feminista. Per amenitzar l'acte, hi haurà mostres culturals precedint la concentració.

Concretament a Tarragona, partir de les 19:30h a la Plaça de la Font començaran els actes amb l'actuació de Tornavís Teatre amb una obra teatral que parlarà del paper de les dones en el teatre durant la història; a continuació el concert del grup de folk tarragoní "Ai Carai !" donarà el toc instrumental. Després de la lectura del manifest, es realitzarà una xiulada popular d'un minut contra les violències de gènere i per finalitzar els actes es convidarà a tothom a una encesa d'espelmes construint un símbol feminista.

Per finalitzar la jornada i juntament amb les assemblees feministes de Torredembarra i de Reus, a la nit es farà una festa reivindicativa a la taverna Despertaferro de Reus, amb DJ Luna, Game Over Selectors i PD Bartu, a partir de les 12h!