Agenda

dissabte, 26 d’octubre del 2013

Cine fòrum i debat "En el tiempo de las mariposas"

Us convidem demà al passi de la pel.licula "En el tiempo de las mariposas", i  al petit al debat en finalitzar la pel·lícula, que tindrà lloc a les 19h al Casal Popular Sageta de Foc.  
Amb aquest cine fòrum donarem el tret de sortida als actes prèvis al 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere.
Aquí us deixem la fitza tècnica i una breu sinopsi de la pel·lícula:

Director: Mariano Barroso, any: 2001
Durada: 95min
Repartiment: Salma Hayek,Edward James Olmos,Marc Anthony , Mia Maestro, Dèmian Bichir,Pilar Padilla ,Lumi Carvazos, Pedro Armendáriz Jr.
 SinopsiExplica la veritable història de les Germanes Mirabal, considerades autèntiques heroïnes a la República Dominicana, perquè van fer  un intent revolucionari d'enderrocar el cruel Dictador Trujillo. El 25 de novembre de 1960, els cossos de les tres germanes Mirabal van ser trobats a la part inferior d'un penya-segat a la costa nord de la República Dominicana. Analitzat com un accident fatal per la premsa oficial, la quarta de les germanes, conegudes com les papallones, era responsable de mantenir el llegat familíar i la ferotge  ofensiva contra el règim de Trujillo.

 Us hi esperem!!