Agenda

divendres, 14 de febrer del 2014

DEMÀ inaugurem el nou Casal Popular Sageta de Foc!!




Com sabeu, ja portàvem dos anys amb el projecte de canvi de local en ment, amb l'objectiu de a poder fer més activitats i implicar-hi a més persones i entitats. Aquest mes de gener, per fi, hem fet realitat aquest desig.

Per a celebrar-ho, no se'ns ha acudit millor idea que organitzar una festa d'inauguració amb una bona pila d'activitats, ben diverses i per a tots els gustos i edats.

  Començarem a les 
12h amb una cercavila que acompanyarà el brindis de comiat de l'antic Casal i que ens durà al nou espai, amb bèsties diverses (els Gegants del Casc Antic, el bou de Valls, la Vedella de Reus,...), al compàs dels Batukats del Bolet i del Grup de gralles La Virolla.

Durant tot el dia en Joan Turu estarà pintant la paret de l'entrada del nou Casal...si algú s'anima a pintar, ja sap! També tindrem una exposició de les seves il·lustracions. 
A les 13h podreu aprendre a ballar swing de la mà de TGNswing, i al ritme dels Feos, mentre gaudiu d'un bon vermut.

Per dinar, a partir de les 14:30 no cal que marxeu gaire lluny, doncs us podreu delitar amb una bona fideuà, pa, vi i postres. Els tiquets ja estan a la venda al nou Casal, no us adormiu!

Els cafès, a partir de les 17h, aniran acompanyats d'un deliciós espectacle cultural de conta-contes per a adults, amb Joan Pons i Tecla Martorell, seguit d'un recital sobre l'inoblidable Ovidi Montllor a càrrec del company Xavier, veí de la ciutat, el cant del Cor Sageta de Foc i, ja per començar a aixecar el cul de la cadira, ball Folk a càrrec de Cobla Improvisada.

A partir de llavors, a les 20h, coneguts punxa discos i cantants de la ciutat (Barretina freestyle, DJ Luna i Lioness Meeting i DJ Taró) ens faran ballar i donaran el toc final a la jornada!

Totes aquestes activitats, l'explicació del projecte, l'anunci de les activitats que s'hi faran i moltes sorpreses més us esperen al llarg de la festa.

La vostra assistència és imprescindible! Us esperem al C/ La Nau número 11!!