Agenda

Divendres 6 de juliol, 19.30h. Presentació del llibre Terra de ningú. Casal Sageta de Foc.

Si voleu col·laborar amb nosaltres, només cal que ens envieu un correu i us informem!

divendres, 14 de febrer de 2014

DEMÀ inaugurem el nou Casal Popular Sageta de Foc!!
Com sabeu, ja portàvem dos anys amb el projecte de canvi de local en ment, amb l'objectiu de a poder fer més activitats i implicar-hi a més persones i entitats. Aquest mes de gener, per fi, hem fet realitat aquest desig.

Per a celebrar-ho, no se'ns ha acudit millor idea que organitzar una festa d'inauguració amb una bona pila d'activitats, ben diverses i per a tots els gustos i edats.

  Començarem a les 
12h amb una cercavila que acompanyarà el brindis de comiat de l'antic Casal i que ens durà al nou espai, amb bèsties diverses (els Gegants del Casc Antic, el bou de Valls, la Vedella de Reus,...), al compàs dels Batukats del Bolet i del Grup de gralles La Virolla.

Durant tot el dia en Joan Turu estarà pintant la paret de l'entrada del nou Casal...si algú s'anima a pintar, ja sap! També tindrem una exposició de les seves il·lustracions. 
A les 13h podreu aprendre a ballar swing de la mà de TGNswing, i al ritme dels Feos, mentre gaudiu d'un bon vermut.

Per dinar, a partir de les 14:30 no cal que marxeu gaire lluny, doncs us podreu delitar amb una bona fideuà, pa, vi i postres. Els tiquets ja estan a la venda al nou Casal, no us adormiu!

Els cafès, a partir de les 17h, aniran acompanyats d'un deliciós espectacle cultural de conta-contes per a adults, amb Joan Pons i Tecla Martorell, seguit d'un recital sobre l'inoblidable Ovidi Montllor a càrrec del company Xavier, veí de la ciutat, el cant del Cor Sageta de Foc i, ja per començar a aixecar el cul de la cadira, ball Folk a càrrec de Cobla Improvisada.

A partir de llavors, a les 20h, coneguts punxa discos i cantants de la ciutat (Barretina freestyle, DJ Luna i Lioness Meeting i DJ Taró) ens faran ballar i donaran el toc final a la jornada!

Totes aquestes activitats, l'explicació del projecte, l'anunci de les activitats que s'hi faran i moltes sorpreses més us esperen al llarg de la festa.

La vostra assistència és imprescindible! Us esperem al C/ La Nau número 11!!