Agenda

dimarts, 23 de febrer del 2016

Hi tornarem, tornarem a situar la lluita per les nostres vides als carrers!


Aquest matí ben d’hora hem sigut testimonis un cop més de com l’Ajuntament de Tarragona demostra que és capaç de fer les coses amb molta diligència només quan algun fet no li agrada.

Ahir a la nit Cau de Llunes vam realitzar un mural que té com a intenció visualitzar i reivindicar els feminicidis en el marc dels Països Catalans durant tot un any. El motiu: només cal fer un cop d’ull als mitjans de comunicació per trobar-te dia a dia la notícia de que una dona més ha estat assassinada a mans de la seva parella. Portem ja 5 víctimes de la violència masclista en el que va d’any 2016.

El curiós de tot això és que pel que veiem aquesta situació a l’Ajuntament de Tarragona no li sembla prou greu per “embrutar” una de les seves “precioses” i “cuidades” parets de la nostra ciutat.  Ens hem de limitar a guardar minuts de silenci, només quan la víctima sigui prou propera, com si fos una desgràcia a l’atzar que esperem que no es torni a produir gràcies a la divina providència.

Doncs nosaltres ja estem fartes i volem dir PROU. Aquests ASSASSINATS no són morts aleatòries sinó que són producte d’un mal endèmic i estructural que s’anomena PATRIARCAT, que s’anomena CAPITALISME. 

Volem trencar aquests silencis còmplices que l’únic que aconsegueixen és amagar l’arrel del problema i maquillar-ho de falsa voluntat.

Així que podeu tapar tots els murals que fem, que nosaltres els refarem els cops que faci falta, i podeu seguir guardant minuts de silenci, que nosaltres cridarem ben alt qui són els culpables. 

Ens volem vives i amb vides dignes!