Agenda

dissabte, 25 de juny del 2016

Comunicat entorn a la campanya del cas del 7 de gener!

Els dies 9 i 10 de novembre exigim justícia per les encausades del cas del 7 de gener de 2009

Set anys després de la brutal actuació policial de la Guàrdia Urbana de Tarragona cap a militants i simpatitzants del col·lectiu Cau de Llunes el dia 7 de gener de 2009, finalment tenim data de judici. El judici, que es realitzarà els dies 9 i 10 de novembre de 2016, ha acabat en una denúncia creuada entre la policia local i les activistes agredides. A més, l'Ajuntament de Tarragona es manté com a acusació particular contra aquestes tres activistes.

L'acte reivindicatiu convocat per Cau de Llunes, assemblea feminista revolucionària de Tarragona, va voler visibilitzar i denunciar la pressió estètica que pateixen especialment les dones en aquest sistema capitalista i patriarcal. La Guàrdia Urbana de Tarragona, amb els seus coneguts mètodes, va reprimir la performance que s'estava duent a terme fins al punt de tancar a tres persones dins d'un portal on van ser greument agredides i insultades.

Per tot això, reivindiquem que es faci justícia i s'absolguin les tres encausades i exigim que els agents del cos policial que van propiciar les agressions siguin jutjats. Continuarem denunciant aquestes agressions i teixint suport mutu, campanya que culminarà amb la convocatòria de la manifestació que es realitzarà el 5 de novembre. 

Prou impunitat policial!