Agenda

16 de juny, 20.00h: Cicle "Palestina amb ulls de dona". Pel·lícula La terra parla àrab, de Maryse Gargour (2007). Casal Popular Sageta de Foc. Organitza: Cau de Llunes, Hora Violeta I BDS Tarragona.

20 de juny, 20.00h: Cicle "Palestina amb ulls de dona". Pel·lícula Diaries, de May Odeh (2010). Casal Popular Sageta de Foc. Organitza: Cau de Llunes, Hora Violeta I BDS Tarragona.

Propera assemblea: Contacta amb nosaltres si hi vols participar!

dissabte, 25 de juny de 2016

Dijous 30 de juny, mirem "Joven y alocada"!En el marc del 28 de juny, dia de l'alliberament LGTBI, el proper dijous a les nou podrem visionar al Casal la pel·licula xilena Joven y alocada, dirigida per Marialy Ribas i escrita per Camila Gutiérrez. 
Us deixem amb la sinopsi i el tràiler per anar fent boca!

SINOPSI:
Daniela es una noia de 17 anys, filla d'una família evangèlica. Dividida entre la culpa cristiana i la seva rebel·lia, Daniela viu una nit d'excessos que la portarà a ser castigada pels seus pares però també al seu qüestionament existencial. En aquest pas a l'edat adulta, Daniela s'intentarà redimir del seu passat adolescent, però trobarà pel camí el seu primer amor lèsbic.

TRÀILER: