Agenda

dissabte, 23 de juny del 2012

Dijous 5 de juliol conferència FEMINISME i POSTMODERNITAT





Ens plau convidar-vos a la conferència FEMINISME i POSTMODERNITAT, a càrrec la professora Maria Jesús Izquierdo, doctora en Economia i Professora de Sociologia a la UAB. La conferència tindrà lloc el 5 de juliol a les 19h al Casal Popular Sageta de Foc.

Cau de Llunes, dins la campanya 5 ANYS DE CAU DE LLUNES, 5 ANYS DE REVOLUCIÓ FEMINISTA hem volgut organitzar una conferència centrada en el debat que hi ha entre la teoria postmoderna i el feminisme. Per això, qui millor que la professora Izquierdo, per tal d'ajudar-nos a centrar les bases del debat, fugint de victimismes i de la fal·làcia de la igualtat formal. 

Són molts els articles i treballs que s'han elaborat al voltant de les possibilitats o la impossibilitat de teixir una aliança entre el feminisme i la postmodernitat, així com les teories que diuen anar més enllà dels "dogmes" del feminisme, com la teoria Queer, el postfeminisme o el transfeminisme. Què hi ha darrera de tot plegat? L'acte del 5 de juliol vol ser un espai per a analitzar-ho a partir d'una conferència molt teòrica.Us hi esperem!